Nuffnang Ads

Friday, 15 May 2015

Kudapan Yang Super Sedap!

Assalamualaikum, hello!

Sebulan je lagi nak masuk Ramadhan. Bulan yang penuh rahmat dan keberkatan. Seronok rasa nya bila berpeluang menyambut Ramadhan dan tahun ni berpuasa dengan memegang gelaran isteri. Macam mana lah nanti kan? Sahur bersama, buka bersama, terawih bersama. Moga kami manfaatkan Ramadhan ini dengan sebaiknya.

Eh eh......cara mukadimah tu macam esok dah start Ramadhan kan? Heee...eksited..

Hari ni saya dapat parcel dari Pos Laju. "pin! Pin!"
Gumbira rasa hati. Riang ria hari Jumaat. Mihihihi........ mana tidak nya, dalam parcel ini, ada ini.........Kerepek chuolls!. Kerepek bukan sebarang kerepek. Kerepek dibawakan khas dari Batu Pahat Johor. :)

Konon lah mengidam. Sampai suruh mak tolong pos kan. Saya dah try beli kerepek yang ada dekat Subang ni, tapi semuanya hampa. Kat sini kerepek nya tebal. Penat mulut kunyah. Gigi pun naik sakit. Dah lah macam tu, berbau tengik pulak lagi. Kecewa sangat. Beli dari beberapa tempat, semua hasil nya sama. Kecewa!.

Lain dari kerepek Johor, kerepek nya nipis. Rangup. Rasanya sedap dan yang penting tak berbau. Kualiti sangat bagus. Maka tak hairan lah kawan saya di Terengganu sanggup turun Johor untuk dapatkan bekalan kerepek untuk di jual. ^_^

Sesuai sangat dijadikan makanan kudapan ketika menonton tv. Isi dalam balang raya pun ok jugak! Memang susah nak berenti mengunyah bila dah start makan.

Pada kawan2 mana yang nak order untuk raya, boleh whatsapp no bawah ni..

017-7900392. Berbaloi-baloi. Tak rugi beli.

No comments:

Post a Comment

pop