Nuffnang Ads

Tuesday, 23 February 2016

Weekend Yang Perfek!

Assalamualaikum. Hi!

Harini Selasa. Tapi baru nak cerita pasal weekend lepas. Kekekeke....
Tak sempatlah nak update. Sibuk menikmati moment-moment indah bersama keluarga. Ecehhhh..Hahaha..

Sebenarnya, takde lah indah mana pun weekend tuari. Tapi, entah lah eaa....rasa macam best sangat weekend tu. Mungkin sebab berjaya kemas rumah cantik2 kot?
Hahaha......tu lah dia perasaan seorang mak. Takde benda lain yang lebih best selain dari dapat kemas rumah besih-besih dan masak sedap-sedap. Giteww...

Tiap hari pening pikir, macam mana nak habiskan keje-keje rumah yang macam tak kan habis tu?
Bangun pagi setelkan keje rumah sampai bawak ke petang pun tak siap-siap lagi.
Walaupun dah ada vacum, tapi tetap jugak ada je keje nak kena buat.
Adakah lepas ni nak kena beli dryer baju pulak untuk cepatkan keje rumah?
Hewhew....simpan duit kalau nak sangat - kata suami.

Hari Ahad is the best day for last week.
Hihihi..
Bergolek 3 beranak depan TV lepas subuh. Pukul 8 keluar pegi breakfast kat mamak.
Roti bakar, telur separuh masak, kopi o kaw kurang manis. Pehhhh..nikmat!
Pastu bawak Adam dut dut pegi swim kat Pusat Akuatik Shah Alam.
Mak Pak Adam bayar sorang RM3.20.
Adam masuk Free aje. :-)

Sejuk kau air kolam tu. Mula2 Adam relax je. Dalam 20 minit camtu terus bawak dia naik. Gigil-gigil Adam. Biru bibir dia. Nangis lah jugak sebab sejuk.
Lepas siap bilas dan pakai baju, terus bagi susu. Dan-dan tu jugak dia tido.

Jom layan gambar Adam Yusuff
.
.
.
.
.


 



Akhirnya tido kepenatan.

*entry ni banyak gelak. Pehal lah aku ni. Hahaha..(gelak lagi)

6 comments:

  1. umh dh cntik, mmg sronok..hhih.. amboi comel je dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan....rasa lega sangat! Puas pun ya jugak. hihi...

      Delete
  2. Hahaha comelnya tido pun gaya berenang ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sampai terbawak dalam mimpi kot? haha..

      Delete
  3. amboi adam....comel giler!!!
    happylah tu kak sebab tu banyak hahahhah...
    hehhehehhe

    ReplyDelete

pop