Nuffnang Ads

Friday, 17 April 2015

Saya nak blogwalking.

Assalamualaikum, hi....

Since saya dah lama tak mengeblog, lama tak meng'update', lama tak berjalan2 di blog kengkawan, dan mood pun semakin ok, kuota internet banyak lagi, kerja kat opis melambak tapi kat rumah goyang kaki, jadi di sini kiranya sudilah kawan-kawan tinggalkan link untuk saya melakukan lawatan dihari minggu yang bosan sebab belum gaji..... :"D

Bila belum gaji, nak soping pun takde duit, nak window soping? alaaaa....sakit hati je nanti sebab tak dapat beli.

Jadi mari memanfaatkan masa dengan blogwalking. Asek tido waktu hari minggu pun tak bagus kan?
Mihihihi....

Moga kawan-kawan support ya?

^_^

6 comments:

  1. Good idea..
    Selamat berblogwalking.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lama tak berjalan di alam maya....rindu dah...:)

      Delete
  2. ok..happy blogwalking..jemput singgah blog wana ya :)

    ReplyDelete
  3. salam.. saya blog walking hari ni.. follow sekali hehe..
    lau blogwalking t meyh la singgah
    eyrasaha.blogspot.com..
    salam blogger :D

    ReplyDelete

pop