Nuffnang Ads

Wednesday, 26 November 2014

Giveaway Kerusiburok : Ole-Ole Phuket!

Hi korang,

Jom join GA ni.
Boleh dapat ole-ole dari Phuket.
Saya belum pernah ke sana lagi.
Belum ada rezeki.

^_^

Mana lah tahu, lepas join GA ni, Allah beri saya peluang jenjalan kat sana kannn?

..................................................................................................


hai semua blogger! 

seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni (baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro)

jadi, kerusiburok bercadang nak bagi ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.

bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014
KLIK banner di atas untuk sertai.

OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah. 
tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni, 
saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah! 
hehehe

3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket
(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)


JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)


jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer! 
di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe

babai.

13 comments:

  1. singgah dari segmen yg sama sis,semoga berjaya.

    http://cinta5november.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  2. Singgah sini dari GA yang sama.. good luck ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  3. cik belbel bw pagi2 sambil klik apa yang ada :)
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama melawat para pesaing *ecehh :3* btw . goodluck ya :)

    jemput singgah komen, follow and buat macam rumah sindiri kat blog saya jugok blog 1 blog 2 blog 3

    ReplyDelete
  5. ting..tong..hye..BW dari segmen yang sama..
    goodluck & all the best..

    ReplyDelete
  6. bw dari segmen yg sama...good luck ya
    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  7. ziarah kwn2 dr GA yg sama. gud luck! :)
    jemput ke blog sy ye.


    ana-mizu.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yang sama :)
    good luck!

    http://adelinelah.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  9. ayu dtg dari GA yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ade buat segmen .. nanti boleh la join ye.. tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  10. done follow. tq join GA saya ye! next time join lagi ye :)

    ReplyDelete

pop